Wesley

Bouwjaar: 1986

Als jong mannetje was ik al gek op bewegen maar verveelde mij vaak al gauw bij één soort sport. Meerdere sporten zijn dan ook beoefend door mij, waaronder: gymnastiek, atletiek, basketbal, tennis, hockey, jiu jitsu, judo, fitness en natuurlijk het jaarlijks terugkerende skifestijn.

Tijdens mijn HBO opleiding sloeg de luiheid en vraatzucht toe, ik sportte niet en ontwikkelde een talent voor het laten verdwijnen van junkfood. Na 3 jaar kwam ik er spijtig genoeg achter dat de junkfood niet echt verdwenen was maar dat er 23 kilo was blijven
hangen aan mijn lijf in de vorm van lui vet. Daar moest natuurlijk drastisch iets aan gebeuren.

Via vrienden kwam ik in 2012 terecht bij Crossfit. Direct was ik verslaafd en die verslaving was na een jaar nog steeds niet verwaterd. De sport blijft uitdagend en door de hoeveelheid afwisseling wist ik dat ik hier meer mee moest gaan doen.

Gelukkig stonden ze er bij Crossfit Zuid voor open dat ik part-time een aantal lessen mocht gaan geven en al gauw had ik besloten dat deze passie wellicht een levensvatbaar beroep zou kunnen worden. Fast forward anderhalf jaar. Mijn kantoorbaan heb ik opgezegd en ik
zal vanaf nu door het leven gaan als Crossfit trainer!

Met heel erg veel genoegen ga ik mensen coachen en blijf ik aan mijzelf en mijn kennisniveau werken. Graag hoop ik jullie snel te zien bij Crossfit Zuid voor het vergieten van de nodige liters zweet, verbranden van de ophopingen vet, en het kweken van spieren en mentale focus die je leven meer kracht zullen geven!