Small group training Roosendaal

Naast dat je bij ons in Roosendaal terechtkunt voor personal training, is er bij ons ook de mogelijkheid tot small group training. Maar wat is small group training eigenlijk? De naam zegt het natuurlijk zelf al; het zijn trainingen die zich afspelen in een kleine groep. Je kunt bijvoorbeeld zelf een groep vormen met vrienden, vriendinnen of familieleden die bijvoorbeeld allemaal hetzelfde doel hebben. Bij small group training bij PhysiQ Fitness in Roosendaal ervaar je de voordelen van een personal training, terwijl je ook de gezelligheid hebt van het trainen in groepsverband. Dit zorgt er vaak voor dat iedereen lekker gemotiveerd blijft!

De voordelen van small group fitness

Doordat je bij small group fitness samen traint, haal je je aan elkaar op. Je haalt het beste uit elkaar naar boven en zorgt met zijn allen voor een steeds beter resultaat! Dit is erg goed voor de algehele motivatie, die soms wat ver te zoeken kan zijn als je bijvoorbeeld in je eentje gaat sporten. Je kunt de trainingstijd afspreken met de trainer en met de rest van je groepjes. De trainingsmethode is persoonlijk, afwisselend en motiverend en bovenal maak je samen ook veel plezier. Small group fitness heeft dus veel voordelen!

Small group training oefeningen

Welke oefeningen ga je allemaal doen tijdens de small group training? Dat hangt natuurlijk volledig af van jullie doelen. Vaak wordt cardio gecombineerd met krachttraining om alles uit de training te kunnen halen en iedereen er profijt van heeft. De oefeningen kunnen variƫren van een functionele training, tot een crossfit training of een buikspierkwartier! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil jij graag meer weten over small group training bij ons in Roosendaal? Neem dan gerust contact met ons op!