Sabrina

Bouwjaar: 1980

Als kind was ik bijna altijd buiten te vinden in meestal jongensavonturen.
Oorlogje spelen, paden maken in hoge maisvelden, verstoppen voor de boer etc:)
Verder vele sporten beoefent, met name turnen en ballet hadden mijn hart,  maar wel altijd als hobby of uitlaatklep.
Nooit eerder vond ik een sport waarin alles voor mij samenkomt zoals dat bij Crossfit het geval is. Een uitlaatklep, persoonlijke progressie, groei, kracht en uithoudingsvermogen, maar ook gezelligheid, motivatie en humor in een geweldige community.
ZUID was en is thuiskomen in de breedste zin van het woord!

Als Vrouwtje van Kingkong (Kevin) kreeg ik ook al snel mee wat er aan de achterkant allemaal bij komt kijken om ZUID als bedrijf draaiende te houden, een eigen droom na te leven, je kennis en kunde over te brengen naar een hele grote groep mensen én het leukste uurtje van de dag voor leden te creëren .

Mijn hart lag en ligt in de jeugdhulpverlening waarin ik me dan ook gespecialiseerd heb in de oudere jeugd van 12 tot 21 jaar en ook al heel veel jaren werkzaam ben. Echter vind ik het heerlijk om mijn hoofd “leeg” te maken door mee te denken en te ondersteunen waar nodig binnen ZUID en zo is Kevin zijn hoofd ook weer een stukje leger ;D – win/win –

Mijn ondersteuning zal met name gericht zijn op het stuk administratie, communicatie en ontwikkeling, maar ook bij grotere evenementen/activiteiten en de webshop.

Ik zie jullie heel snel bij ZUID!