IS JOUW

SPORTSCHOOL DICHT?

Het is een bijzondere tijd waarin iedereen op zijn of haar manier elkaar een handje helpt. Als jij dit leest betekent het hoogstwaarschijnlijk dat jouw sportschool dicht is tot 1 september en dat je benieuwd bent hoe wij jou kunnen helpen.

Ook onze deuren moeten dicht blijven voor binnen training maar gelukkig wij hebben de mogelijkheid om onze trainingen, volgens alle gestelde regels, buiten uit te voeren.

Dit betekent dat al onze leden vanaf 16 mei jongstleden alweer volle bak aan het sporten zijn. Dit is precies wat wij jou ook willen aanbieden.

We willen je de mogelijkheid geven om met en bij ons buitentrainingen te volgen.

Onze trainingen zijn in groepen van 14 tot 20 mensen, duren een uur en zijn ingericht op kracht en conditie met CrossFit als fundament.

Verder is iedere training volledig begeleid, maken wij het programma en staan wij garant voor een veilige full body training.

Lees de site, check onze reviews, tel het aantal sterren op google, pluis de socials uit maar reageer vooral op onze tijdelijke aanbieding om iedereen weer aan het sporten te krijgen. Je bent echt in goede handen.

Wij hebben een eenmalige tijdelijke lockdown-rittenkaart voor snelle toegang tot onze reguliere trainingen.

Inschrijfkosten:  Doen wij niet aan 😊
Beginnersles:     Normaal €130,- p.p, nu directe instroom in de groep. Dus €0,-
10-rittenkaart   Normaal €125,- nu 70 euro (€7,- per les = echt geen geld)

Deze actie is geldig tot 1 september 2020.

Vul onderstaand contactformulier in met in de toelichting lockdown rittenkaart. Wij nemen dan supersnel contact met jou op voor nog meer info en de snelste weg naar weer heerlijk sporten