PERSONAL TRAINING

Ben jij op zoek naar een no-nonsens personal trainer in Roosendaal? Kom dan eens kijk bij Crossfit ZUID! Ons motto is “Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter!” Onderzoek toont namelijk keer op keer aan dat “pijn bij bewegen” wereldwijd de nummer 1 klacht met betrekking tot het gevoel van vitaliteit is. In de trajecten van onze personal trainer ligt de nadruk daarom op beter leren bewegen en niet persé op “moe worden”.
Beter bewegen betekent namelijk efficiënter bewegen: je houdt meer energie over. Fysieke energie uiteraard, om bijvoorbeeld een betere prestatie te leveren. Maar indirect ook mentale energie, waardoor je op andere gebieden in je leven succesvoller wordt. Onze personal trainer gaat daarvoor zorgen!

Wat is personal training?

Maar wat is personal training precies, en wat houdt het bij Crossfit ZUID in Roosendaal in? Allereerst heeft personal training bij ons lang niet altijd het doel om af te vallen of fitter te worden. Onze personal trainers van Crossfit ZUID Roosendaal onderscheiden zich namelijk door hun kennis en ervaring op het gebied van bewegen en inspanning. Dat is hun toegevoegde waarde. Ze zijn er dus niet om herhalingen te tellen, je te pushen of als stok achter de deur. Onze personal trainers huur je in om iets te leren over je eigen lijf, je met precisie te laten bewegen of om een exact maatwerkprogramma te maken dat aansluit bij de fysieke prestatie die jij wil gaan leveren.

Personal training in Roosendaal

Bij Crossfit ZUID in Roosendaal bieden we personal training aan in een 1-op-1 variant of in een kleine groep. In de basis richten we ons daarbij op de volgende doelen:

 

Staat jouw doel ertussen en kun je de hulp van onze personal coach wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter door op de rode knop te klikken. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met je op om een afspraak voor een gratis intake met onze personal trainer in Roosendaal te maken.

“Ik heb jarenlang bij een chiropractor gelopen vanwege mijn rugklachten.

Sinds ik bij PhysiQ Fitness / Crossfit Zuid een oefening geleerd heb (nota bene met een gewone bezemsteel) en op een andere manier geleerd heb te gaan buigen en bukken, heb ik al meer dan een jaar geen enkel probleem meer met mijn rug.

Ik train daar nu 2X per week en geloof het of niet, ik vind het nog leuk ook voor het eerst in mijn leven. Ik ben namelijk van nature absoluut geen sporter.

Ik kan het eenieder aanraden die last heeft van zijn of haar rug.”

– Antoine