Obstacle run training Roosendaal

Doe jij binnenkort mee aan een obstacle run en wil je daar graag voor trainen zodat je er echt helemaal klaar voor bent? Dat is een heel slim idee en je kunt er uitstekend voor terecht bij PhysiQ Fitness in Roosendaal. Welk fitnessdoel je ook hebt, je kunt bij ons terecht om je doel te bereiken. Dus ook voor OCR training kun je bij ons in Roosendaal terecht! Wij stomen je graag helemaal klaar voor die obstacle of mud run.

Obstacle course training center

Wij zijn hét obstacle course training center! Als jij mee gaat doen aan een mud of obstacle run, dan ben je bij ons dus aan het juiste adres om daarvoor te trainen. In principe hoef je geen topatleet te zijn om mee te doen aan een mud of obstacle course. Het is wel belangrijk dat je van tevoren weet dat je het aankunt, om eventuele blessures of tegenvallende resultaten te voorkomen.

De beste training voor de obstacle run

Bij de meeste obstacle of mud runs kun je kiezen uit verschillende afstanden. Zet niet meteen te hoog in. Als dit bijvoorbeeld je eerste keer is, dan is het verstandig om te kiezen voor een minder lange afstand. Ben je bijvoorbeeld al een gevorderde hardloper, dan kun je natuurlijk kiezen voor een langere afstand. Je wil er natuurlijk ook vooral plezier aan hebben! Daarom is het ook slim om te gaan trainen. Bij een obstacle of mud run komt een combinatie van kracht en conditie kijken. Het is dus belangrijk om beide aspecten in je training te verwerken. Daarnaast heb je enig niveau van flexibiliteit nodig en is ook je coördinatie erg belangrijk.

Bij obstacle runs gaat het er dan ook vooral om dat je op de juiste manier beweegt. Waar een goede conditie en kracht de basis zijn, komt er dus nog heel veel meer bij kijken. Bij PhysiQ Fitness in Roosendaal zijn we gespecialiseerd in OCR training, omdat we alles weten over goed bewegen. Ons motto is niet voor niets “Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter!” en dit gaat ook helemaal op in de obstacle run training. Dus heb jij binnenkort een obstacle course op de planning staan, kom dan naar ons training center!