Lori van Ravesteijn

Bouwjaar: 1985

Nadat ik mijn zwemdiploma’s op zak had, mocht ik eindelijk gaan turnen. Want die turnpakjes met glitters waren geweldig! Turnen was leuk, zolang ik maar geen wedstrijden had. Dat was elke keer weer tranen met tuiten om vervolgens toch op het podium te verschijnen.

Uiteindelijk won mijn liefde voor paarden van het turnen. Omdat ik mezelf maar voor 1 sport kan geven heb ik gekozen voor paardrijden. Dat heb ik op hoog niveau gedaan, totdat ik ging studeren.

In mijn studententijd kwam ik in aanraking met de LesMills programma’s. Als bijbaan gaf ik groepslessen BodyAttack, BodyPump en BodyCombat. Later werd daar ook de XCO (eXtreem COre) training aan toegevoegd. Ondanks dat ik met veel liefde en plezier les gaf, was het niet te combineren met mijn toenmalige baan. Ik moest op zoek naar iets anders.

En daar was toen… Crossfit Zuid! Na mijn eerst proeftraining lag ik volledig in de kreukels en had overal last van spierpijn, maar wat een ervaring! Op slag verliefd! Krachtig, snel, explosief, ruig, uitdagend; wat een match!

Jaren later houd ik nog steeds onvoorwaardelijk veel van Crossfit. Naast mijn huidige baan als projectmanager ben ik er trots op om deel uit te mogen maken van Team Crossfit Zuid. Met liefde en plezier laat ik zien wat wij voor jou kunnen betekenen! Tot snel!