Lifestyle coaching in Roosendaal

Als je graag wil afvallen of fitter wil worden, dan houdt dat niet op bij alleen sporten of wat gezonder eten. Vaak moet je jezelf een hele nieuwe levensstijl aanleren. Maar hoe doe je dat? Het is zeker niet gemakkelijk. Daarom kun je bij ons in Roosendaal terecht voor lifestyle coaching. Als je al jaren sukkelt met je eigen lichaam, bijvoorbeeld omdat je toch echt wat kilo’s teveel meedraagt en je daarom niet lekker in je vel zit en ook steeds meer kwaaltjes en klachten krijgt, is het slim om het roer eens helemaal om te gooien! PhysiQ Fitness Roosendaal kan je daar met lifestyle coaching zeker bij helpen; we vertellen je graag hoe we dat aanpakken.

PhysiQ Fitness: vitaliteitscoach in Roosendaal

Lifestyle coaching, vitaliteitscoaching, transformatiecoaching, hoe je het ook wil noemen; samen zorgen we ervoor dat jij je fitter gaat voelen en beter in je vel gaat zitten! Dit doen we op veel verschillende manieren. We nemen je huidige levensstijl met je door en gaan kijken op welke manier we dit aan kunnen passen. We begeleiden je met je voeding, maar ook bij het sporten. Veel mensen denken namelijk dat ze zo hard en veel mogelijk moeten sporten om af te vallen, terwijl dit niet altijd zo hoeft te zijn. Wij zeggen dan ook altijd:

 

“Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter!”

 

Vitaal zijn, daar draait het om. En daar kan onze vitaliteitscoach je bij helpen. Als je namelijk op de verkeerde manier sport of beweegt, kan dat klachten en pijn opleveren. En pijn bij bewegen zorgt er weer voor dat je je een stuk minder vitaal voelt. Daardoor kun je minder sporten en zit je minder lekker in je vel. Wij zorgen ervoor dat je efficiënt gaat bewegen, op een manier waardoor jij het beste resultaat kunt halen.

Ga ervoor met lifestyle coaching!

Dus heb jij overgewicht en wil je nu echt voor eens en voor altijd korte metten maken met die extra kilo’s? Dan heb je lifestyle coaching nodig bij PhysiQ Fitness in Roosendaal. Onze vitaliteitscoach helpt je graag en zorgt er samen met jou voor dat je weer helemaal lekker in je vel gaat zitten. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!