VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom is het tarief van CrossFit hoger dan een regulier fitnesscentrum?

Wij kunnen geen onbeperkt aantal sporters aan omdat er altijd onder begeleiding gesport wordt. We werken met kleine groepen om zo het maximale uit je te halen.  
Wij zorgen voor onze community en stimuleren iedereen actief om zoveel mogelijk gebruik te maken van hun abonnement.

De trainingen, de coaches en het materiaal zijn van topkwaliteit. De koffie, thee en fruit zijn gratis en de resultaten zijn groots. Wil je meer weten over de resultaten die onze leden bij ons behalen, neem dan eens een kijkje bij https://physiqfitness.nl/succesverhalen/.

Start ik met een introductie/ beginners cursus?

Ja. Nieuwe leden starten met een “Fitness Fundamentals”programma. Dit zijn tenminste 2 verplichte personal trainingsessies van 1 uur. Doel hiervan is:

  1. Nieuwe leden beter voorbereiden op de lessen. Na afloop zijn ze in staat om meteen in de flow mee te kunnen.
  2. Het fundamentals programma is in samenspraak met een fysiotherapeut ontwikkeld. Een combinatie van screening en huiswerk, maakt dat we beter kunnen voorspellen waar eventuele problemen en/of blessures kunnen ontstaan.

Nu al enthousiast? Geef je dan snel op voor een gratis proefles door hier te klikken. 

Kan ik mijn abonnement tussentijds upgraden?

Ja natuurlijk, tussentijds je abonnement verhogen is geen enkel probleem.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Het is mogelijk om op medische gronden of in geval van zwangerschap je abonnement te bevriezen voor een periode van minimaal 1 en maximaal 3 maanden. Het lidmaatschapsgeld wordt gedurende de pauzering geïncasseerd door ons. Na de pauzering worden deze periodes automatisch verrekend. Indien je abonnement nog een minimale looptijd heeft, wordt de minimale looptijd verlengd met de tijd van de gepauzeerde periode.

Kan ik mijn abonnement tussentijds ook downgraden?

Nee, downgraden is alleen mogelijk op het moment dat je eerste periode contract afloopt. Na afloop van dit contract kan jij je abonnement aanpassen naar wens.

Hoe beëindig ik mijn lidmaatschap?

Dat kan heel makkelijk door een email te sturen naar info@pqfitness.nl met als onderwerp ‘opzegging’. Je abonnement zal dan beëindigd worden met inachtname van 1 kalendermaand opzegtermijn. Hiervoor krijg je bevestiging via email.