CrossFit in Roosendaal

PhysiQ Fitness, voorheen CrossFit Zuid, is hét adres voor CrossFit in Roosendaal. Van oorsprong zijn wij namelijk een CrossFit box. Je zou dus zeker kunnen zeggen dat wij hier in Roosendaal gespecialiseerd zijn in CrossFit. Misschien ben je bang dat CrossFit alleen is voor mensen die al op en top fit zijn en een atletisch figuur hebben, maar niets is minder waar. CrossFit is er voor iedereen; iedereen moet ergens beginnen.

CrossFit bij jou in de buurt

PhysiQ is van oorsprong een CrossFit Box. We houden dus van hard trainen en op z’n tijd flink afzien. Maar niet ten koste van alles.

De hoeveelheid zweet en spierpijn tijdens en na een training zeggen namelijk helemaal niets over de resultaten. En resultaat is waar het om draait! Daar heb je namelijk iets aan in het echte leven – en dat speelt zich als het goed is af buiten de muren van de gym.

CrossFit training in groepsverband

De CrossFit training bij ons in Roosendaal is niet niks. We houden van hard trainen en op zijn tijd van flink afzien. Dat gaat echter niet ten koste van alles. Hoewel je misschien anders zou kunnen denken, gaat het niet om de hoeveelheid zweet tijdens en hoeveelheid spierpijn na de CrossFit training. Het draait namelijk om resultaat! Daar heb je namelijk iets aan in het echte leven – en dat speelt zich als het goed is af buiten de muren van de CrossFit training.

CrossFit trainingen voor ieder niveau

Onze CrossFit trainingen zijn er voor ieder niveau. Ons doel is dan ook om zo veel mogelijk mensen te helpen met het verhogen en/of bereiken van fysieke vrijheid. Om de trainingen echt voor ieder niveau te houden, hebben we daarom verschillende lesprogramma’s ontwikkeld. Daarmee kunnen we tegemoet komen aan nagenoeg ieder niveau. 

Coach Leroy legt onze visie op fitnesstraining uit

Opnames door RTL-4 op onze oude locatie

Fitness Fundamentals

Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter.

Daarom start iedereen met de Fitness Fundamentals. Dit is een beginnerscursus voor nieuwe leden waarin je samen met een Personal Trainer in een rustige setting aan de slag gaat met de basisprincipes van goed bewegen.

Oefeningen die complex lijken, worden ineens eenvoudig. Dit geeft je de vaardigheden en het vertrouwen om te starten in de reguliere lessen. Je zal namelijk merken dat het toepassen van een aantal simpele principes ervoor zorgt dat je snel uit de voeten kunt met de oefeningen die het meest in onze trainingen voorkomen.

START NU MET DE BOUW VAN EEN LIJF VOOR JE LEVEN