CrossFit

PhysiQ Fitness is begonnen als CrossFit Zuid. Als sinds 2012 zijn wij hét adres voor CrossFit in Roosendaal. De oprichters van CrossFit Zuid (Kevin, Leroy en Halim) beoefenen deze vorm van fitness al sinds 2007 en worden internationaal gerespecteerd voor hun kennis en ervaring. Misschien ben je bang dat CrossFit alleen is voor mensen die al op en top fit zijn en een atletisch figuur hebben – dat is immers wat je te zien krijgt op de meeste Youtube video’s, maar niets is minder waar. De kracht van CrossFit is juist dat schaalbaar is naar ieder niveau. Als je in (de omgeving van) Roosendaal woont, nodigen we je graag uit in ‘onze box’ zodat je kunt zien dat het echt voor iedereen geschikt is.

CrossFit: training in groepsverband

Onze box is gevestigd in Roosendaal. Een gezellige club mensen in een wat rauw ogend fitnesscentrum. We houden van hard trainen en op zijn tijd van flink afzien. Dat gaat echter niet ten koste van alles. Hoewel je misschien anders zou kunnen denken, gaat het niet om de hoeveelheid zweet tijdens en hoeveelheid spierpijn na de CrossFit training. Het draait namelijk om resultaat! Daar heb je namelijk iets aan in het echte leven – en dat speelt zich als het goed is af buiten de muren van de CrossFit gym.

CrossFit trainingen voor ieder niveau

Onze CrossFit trainingen zijn er voor ieder niveau. Ons doel is dan ook om zo veel mogelijk mensen te helpen met het verhogen en/of bereiken van fysieke vrijheid. Om de trainingen echt voor ieder niveau te houden, hebben we daarom verschillende lesprogramma’s ontwikkeld. Daarmee kunnen we tegemoet komen aan nagenoeg ieder niveau. 

Opnames door RTL-4 op onze oude locatie

Impressie van onze huidige gym.

Fitness Fundamentals

Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter.

Daarom start iedereen met de Fitness Fundamentals. Dit is een beginnerscursus voor nieuwe leden waarin je samen met een Personal Trainer in een rustige setting aan de slag gaat met de basisprincipes van goed bewegen.

Oefeningen die complex lijken, worden ineens eenvoudig. Dit geeft je de vaardigheden en het vertrouwen om te starten in de reguliere lessen. Je zal namelijk merken dat het toepassen van een aantal simpele principes ervoor zorgt dat je snel uit de voeten kunt met de oefeningen die het meest in onze trainingen voorkomen.

START NU MET DE BOUW VAN EEN LIJF VOOR JE LEVEN