CrossFit Competitie Training

Bij PhysiQ Fitness kun je naast reguliere training ook terecht voor CrossFit competitietraining. We begeleiden de gevorderde CrossFitter tot een echte competitiespeler, zodat je naar wedstrijden en evenementen kunt! Dergelijke evenementen en wedstrijden zijn spannend, maar ook zeker enerverend. Iedereen die van CrossFit houdt is bij elkaar en support elkaar, naast dat er natuurlijk ook competitie is.

Wat is CrossFit?

CrossFit is een relatief nieuwe manier van trainen. Het is in principe een manier van fitness die atletiek, gymnastiek en gewichtheffen met elkaar combineert. Het draait bij CrossFit dan ook echt om variatie. Op verschillende manieren, in een leuke en intensieve training, je kracht en conditie verbeteren. Een reguliere CrossFit training begint natuurlijk met een warming-up, het leren van nieuwe CrossFit bewegingen en vervolgens de echte intensieve workout. Deze workout wordt dan de Workout of the Day genoemd. In deze workouts wordt gebruikgemaakt van verschillende fitness attributen, zoals dumbells, kettlebells en touwen.

CrossFit competitie

Weet jij dit allemaal al, en doe je al langere tijd aan CrossFit? Heb je behoefte aan wat meer uitdaging? Dan kun je meedoen aan CrossFit competities en evenementen. Hier draait het natuurlijk nog steeds om plezier in de training, maar is er een competitie-element toegevoegd. Je strijdt dan tegen anderen om het beste resultaat! Door het hele land worden verschillende evenementen en competities gehouden, waarvoor je je kunt inschrijven.

 

Om hieraan mee te doen, is het natuurlijk slim om eerst competitietraining te volgen. Bij PhysiQ Fitness kun je dan ook terecht voor CrossFit competitietraining! Tijdens deze trainingen stomen we je helemaal klaar voor de strijd. Benieuwd of CrossFit competitietraining ook wat voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op!